vineri, 7 septembrie 2012

CONSFĂTUIRILE PROFESORILOR DE RELIGIE DIN JUDEŢUL CLUJ




            Ȋn data de 6 septembrie 2012 a avut loc consfătuirea anuală a profesorilor de religie din judeţul Cluj, care s-a desfăşurat la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca în prezenţa Ȋnalt Prea Sfinţitului Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei Andreicuţ.
            De faţă au mai fost decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă,  pr. prof. univ. Vasile Stanciu, consilierul cultural al Arhiepiscopiei Clujului, pr. conf. Ştefan Iloaie, directorul Seminarului Teologic, pr. Liviu Vidican-Manci, precum şi conf. universitar Cătălin Glava de la Facultatea de Psihologie şi Stiinţele Educaţiei, care a susţinut o conferinţă intitulată “Principiile educaţiei contemporane”.
            Ȋn cadrul manifestărilor a fost prezentat noul inspector de religie al judeţului Cluj în persoana profesorului Sidon Marian. A urmat apoi prezentarea rapoartelor de activitate pe centre metodice, diseminarea informaţiilor referitoare la clasa pregătitoare, programa şcolară, manuale şi concursuri şcolare, iar la sfârşitul întâlnirii a fost ales corpul de metodişti şi consiliul consultativ  al disciplinei pentru anul şcolar 2012-2013.


                                                                        Inspector de specialitate,
                                                                        Prof. Sidon Marian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu